maandag, 20 november 2017 13:59

Enders BBQ Buiten leven!

Met innovaties zoals de Turbo Zone of praktische details, zoals de Simple Clean, hebben we zelf overtuigd vurige voorstanders van houtskool barbecues naar een BBQ gas overgehaald.

Elke Enders gas grill is ontwikkeld op basis van het eerste idee tot de laatste schroef aan helemaal getest in onze werkplaatsen, getest en continu geoptimaliseerd. 
130 jaar ervaring!

woensdag, 21 mei 2014 12:17

Pizza's Maken op de Barbecue

Mensen die het al eens geprobeerd hebben weten het. Zelf echte pizza's maken is makkelijker en lekkerder dan je denkt. Je kunt namelijk je buitenkeuken omtoveren tot een echte pizzaoven met een pizzasteen.

Je kunt hiervoor de GrandHall Pizzasteen gebruiken. Deze komt standaard geleverd met een rvs onderplaat en een pizzasnijder. De pizzasteen zorgt ervoor dat je een perfecte pizzabodem creëert. Vocht uit het deeg trekt enigzins in de steen en zorgt dat de bodem lekker en krokant wordt. In de loop van de tijd zal de pizzasteen door het gebruik bruine en zwarte vlekken gaan vertonen, maar dat heeft geen invloed op de werking. Na gebruik kan de afgekoelde pizzasteen eventueel met water en een borstel worden schoongemaakt.

Stappenplan:

dinsdag, 13 mei 2014 11:27

Gratis Installatie in Regio Twente

Koopt u bij ons een koffiemachine van Nivona dan installeren wij gratis uw apparaat op een adres in de Regio Twente. U kunt uw apparaat dan direct gebruiken. Tevens ontvangt u een instructie van de werking van het apparaat en hoe u het apparaat het beste kunt onderhouden.

  • Installatie en instructies binnen een straal 30 km van ons vestigingsadres gratis.

 

maandag, 20 november 2017 14:17

Gratis Afdekhoes GrandHall

Nu bij aankoop van een GrandHall buitenkeuken met een aankoopwaarde vanaf €500,- gratis een afdekhoes + gasdrukregelaar. Met deze handige afdekhoes kunt u uw barbecue optimaal afdekken tegen weer en wind.

  • Niet geldig op aanbiedingen
  • Actie geldig t/m 1 april 2018

grandhall

 

Ideal bancontact twitter logo facebook